Sång, enskild undervisning eller duo, sommarkurs

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utveckla din sång i egen takt. Kursen vänder sig både till nybörjare och mer erfarna och skräddarsys efter din nivå och dina mål. Du kanske vill förbereda dig inför högre studier?

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är 12 år och uppåt. Nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll - här är alla välkomna.

Kursupplägg

Kursledaren skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål i form av låtar, genre samt ambitionsnivå - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Du väljer själv vad du vill fokusera på och kursledaren vägleder dig i detta. Undervisningen pågår i 3 veckor, två gånger i veckan. Varje lektion är 30 eller 45 minuter lång.

Duo

Om du vill sjunga tillsammans med någon men saknar en partner i dagsläget, kontakta vår sångpedagog Anna Lumén så försöker hon hjälpa till. Mejla i så fall Anna på anna.lumen@folkuniversitetet.se

Prislista

  • Om ni är två stycken som ligger på samma nivå kan ni anmäla er som duo för 45 minuters lektioner, vilket kostar 2100 kronor per person (ej momspliktigt).
  • Enskilda lektioner, s.k. "one to one" om 6 x 30 minuter kostar 3320 kronor inkl. moms (2656 kr exkl. moms) och 6 x 45 minuter kostar 4950 kronor inkl. moms (3960 kr exkl. moms).

Så här bokar du

Bokning görs via telefon till kundservice 08-7894200. Du bokar en tid (i mån av plats) inom den ramtid som anges i rutan till höger. Observera att anmälan är bindande.

Om kursen redan har startat, kan du anmäla dig till de gånger som återstår av kursen, i mån av plats och efter överenskommelse. Kontakta oss om du är intresserad.

Fortsättningsmöjligheter

Prata gärna med din kursledare om hur du kan fortsätta utveckla din sång.

Kursledare

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
15 aug 2022 - 31 aug 2022
Må 14:00 - 16:45
On 14:00 - 16:45
Tillfällen
6
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1134567
Pris
2100 kr