Individuell undervisning Sång/Röstcoachning

Plats Södertälje

Individuell undervisning i Sång. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin. Utöver detta finns individuell undervisning i gitarr/elgitarr, elbas, och piano.

Boka kursen nu

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl moms, upplagda på 6 gånger. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. Delbetalning/avbetalning är möjlig för dig som deltagare. Detta väljer ni aktivt i samband med att betallänken skickas ut till er.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande. Våra priser på enskild undervisning är inkl moms.

Kursledare

Ameléa Ylva Bång är en mångfacetterad sångerska, skådespelare och dansare med utbildning från bland annat Skara Skolscen, Teaterstudion, Balettakademien och Skandinaviska ledarhögskolan. Ameléa är pionjär i Sverige inom Frigörande Dans och har arbetat som röstcoach i många år.

Kursledare

Ameléa Ylva Bång

Ameléa Ylva Bång är en mångfacetterad sångerska, skådespelare och dansare med utbildning från bland annat Skara Skolscen, Teaterstudion, Balettakademien och Skandinaviska ledarhögskolan.

Hon har under snart 40 år undervisat på kurser i bland annat kreativt självkännedomsarbete, frigörande dans, yoga, meditation och avslappning.

Ameléa är pionjär i Sverige inom Frigörande Dans och har arbetat som röstcoach i många år, varvat med en mängd olika kreativa projekt och uppdrag inom kommun, landsting och andra institutioner samt som egenföretagare. 

Amelea Ylva Bang

Har du frågor?

Kontakta Anisa Pasic

anisa.pasic@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Kurs-ID
947532
Pris
2475 kr