Individuell undervisning Sång

Plats Södertälje

Är du intresserad av sång och vill utforska din egen röst mer? Välkommen till vår individuella sångundervisning!

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Under ledning av vår sångpedagog får du individuell sångundervisning med fokus på grundläggande sångteknik. Du får själv välja din repertoar och vad du vill fokusera på under kursen. Kanske är det att öva på en specifik låt, att lära dig mer avancerad sångteknik eller helt enkelt att hitta din egen röst - kursen anpassas utifrån dina egna önskemål och erfarenheter.

Kursledare

Hugo Lindmark undervisar i låtskrivande, körsång och individuell sång på Folkuniversitetet i Södertälje. Hugo är utbildad på Musikhögskolan i Örebro och arbetar till vardags som frilansande musiker, låtskrivare, producent och kompositör. Han driver också indieskivbolaget Enstöring Music och har grundat sångarförmedlingen Sångbara Sångförmedling. Hugo brinner särskilt för låtskrivande och den mänskliga röstens förmåga.

Kursupplägg och avgifter

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl moms, upplagda på 6 gånger. Du kan även välja delbetalning för att dela upp kursavgiften i två separata fakturor. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. Det finns möjlighet till att boka sånglektioner även på lunchen!

Kursanmälan

Maila till hannele.koski@folkuniversitetet.se för att göra en intresseanmälan eller boka dig på detta arrangemang så kommer vi att kontakta dig inom kort, där vi då bokar in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen, under hösten är Hugo hos oss på tisdagar. Observera att anmälan är bindande.

Kursledare

Hugo Lindmark

Hugo Lindmark undervisar i låtskrivande, körsång och individuell sång på Folkuniversitetet i Södertälje.

Hugo är utbildad på Musikhögskolan i Örebro och arbetar till vardags som frilansande musiker, låtskrivare, producent och kompositör. Han driver också indieskivbolaget Enstöring Music och har grundat sångarförmedlingen Sångbara Sångförmedling.

2018 producerade han artisterna Joss Ture och Clara Sjöbergs respektive debutalbum, och skrev musiken till musikalen Kejsarinnans nya kläder som spelades under hösten i Malmö. Hugos brinner särskilt för låtskrivande och den mänskliga röstens förmåga.

 

Hugo Lindmark

Har du frågor?

Kontakta Hannele Koski

hannele.koski@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Kurs-ID
947531
Pris
2475 kr