Prova på - Sång/Röstcoachning

Plats Södertälje

Vill du utforska och utveckla din unika röst? Med andningsövningar, avslappning, lekfulla rösttekniker och kroppsövningar får du hjälp att hitta din egen röst.

Boka nu

Prova på lektionen är kostnadsfri. Prova-på lektionen är för de som är intresserade av individuell undervisning i Sång/Röstcoachning. Föranmälan krävs till prova på dagen.

Kursinnehåll

Under ledning av Ameléa Ylva Bång får ni privatundervisning och får lära er att gestalta olika känslor samt improvisera via sångröst och ljud. Du får även tillfälle att öva på och leva dig in i enkla sånger, träna tal/texter! Anmälan till kurs i Individuell undervisning Sång/Röstcoachning kan göras på plats, eller till anisa.pasic@folkuniversitetet.se

Kursledare

Ameléa Ylva Bång

Ameléa Ylva Bång är en mångfacetterad sångerska, skådespelare och dansare med utbildning från bland annat Skara Skolscen, Teaterstudion vid Balettakademien och Skandinaviska ledarhögskolan.

Hon har under snart 40 år undervisat på kurser i bland annat kreativt självkännedomsarbete, frigörande dans, yoga, meditation och avslappning.

Ameléa är pionjär i Sverige inom Frigörande Dans och har arbetat som röstcoach i många år, varvat med en mängd olika kreativa projekt och uppdrag inom kommun, landsting och andra institutioner samt som egenföretagare. 

Amelea Ylva Bang

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
31 aug 2024 - 31 aug 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 31 aug 2024 kl 15:30-16:15
Plats
Storgatan 3, plan 6, 15172 SÖDERTÄLJE
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118200
Pris
0 kr