Workshop i komplett sångteknik

Plats Östersund

Drömmer du om att utveckla din sångteknik? Vill du få koll på ditt vibrato, lära dig att hushålla med luften när du sjunger eller testa att möta en ny genre?

Boka kursen nu

Komplett sångteknik innebär att en arbetar med rösten och alla de ljud som rösten kan producera, på ett hälsosamt sätt utan att rösten tar stryk. Oavsett genre är grunden densamma: rösten. I Komplett sångteknik skiljer vi på smak och teknik. Du som sångare avgör vilket sound du vill åstadkomma.

Under workshopen får du egen sångtid där du och läraren arbetar utifrån din egen röst och förutsättningar blandat med att lyssna på de andra deltagarna. Du bestämmer själv om du vill ha egen sångtid eller enbart lyssna. Vi rekommenderar alla deltagare att ta med text och eventuellt ackord till ett par låtar som ni vill utvecklas extra i. Komplett sångteknik ger dig verktyg som är enkla och fungerar i praktiken.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Lärare

Kursledaren Tove Thofelt säger så här om sig själv och tekniken: Jag är lärare i Komplett sångteknik. Jag jobbar med alla som vill utveckla sin sångröst, från nybörjare till erfarna solister. Den här sångmetoden fungerar för alla! Sång ska alltid kännas bekvämt!

Övrig info

Under två heldagar får du lära dig vad du behöver utveckla för att bli en bättre sångerska/sångare.

Anmälan senast 20/3.

Workshopen går av stapeln i Tingssalen på Gamla Tingshuset 4-5/4 och du bokar din plats genom att klicka på "boka kursen nu". Du kan välja att betala kursen direkt vid bokningstillfället eller invänta faktura via mail som kommer i samband med kallelsen ett par veckor innan kurshelgen.

Övriga frågor

info.ostersund@folkuniversitetet.se eller 063-10 60 60

Kursledare

Tove Thofelt

Tid
04 apr 2020 - 05 apr 2020
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
Tillfällen
2
Studietimmar
16
Kurs-ID
1047167
Pris
1500 kr