Individuell undervisning Sång

Plats Nyköping

Folkuniversitetet erbjuder individuell / privat undervisning i sång. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin och önskar enskild undervisning.

Boka kursen nu

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl moms, upplagda på 6 gånger. Du kan även välja delbetalning för att dela upp kursavgiften i två separata fakturor. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas.

Kursledaren

Emmili Sjöberg är utbildad till artist vid Performing Arts School i Göteborg och till sångpedagog och körledare på Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI). Hon har bland annat arbetat på Wallmans Salonger, i schlagershowgruppen Bra Vibrationer och på Astrid Lindgrens Värld. Hon har undervisat sångare i alla olika åldrar, bland annat på Kulturama och Balettakademien i Stockholm. Hennes utgångspunkt är att alla har sin egen naturliga röst som kan flöda med avspändhet och lätthet. Med den som grund kan en lägga till genrespecifika tekniker och effekter, texttolkning och improvisation. Hon tycker också att det är viktigt att sånglektionerna har fokus på utforskande och utveckling och inte prestation, eftersom prestation kan skapa spänningar som i sin tur kan bli till hinder för sången och framförandet.

Anmälan

Intresseanmälan görs till Hannele på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande efter att dag och tid har bokats .

Kursledare

Emmili Sjöberg

Emmili Sjöberg är en energisk och varm sångerska som efter att ha utbildat sig till musikalartist vid Dansforum i Göteborg showat på Wallmans Salonger, spelat teater på Astrid Lindgrens Värld, imiterat schlagerdrottningar med showgruppen Bra Vibrationer, tävlat i barbershop och dansat bakom Charlotte Perrelli.

Just nu vidareutbildar sig Emmili till sångpedagog vid SMI, Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hennes starka övertygelse är att alla kan och bör sjunga och att musiken och sången är en källa till livsglädje, avslappning och välmående.

Emmili Sjöberg, lärare i sång.

Har du frågor?

Kontakta Hannele Koski

hannele.koski@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Kurs-ID
1034442
Pris
2475 kr