Sjung ut -Sommarkurs

Plats Nyköping

Blir du glad av att sjunga? Då ska du välja den här sommarkursen. Sjung med oss och ladda upp med massor av energi!

Boka kursen nu

Det här är kursen för dig som gillar att sjunga, vill utveckla din röst och prova på olika musikstilar i grupp. Vi sjunger unisont, i stämmor och i olika svårighetsgrad beroende på gruppens nivå och önskemål.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen riktar sig till ungdom, vuxen och senior, som gillar att sjunga och vill göra det under anspråkslösa former tillsammans med andra. Inga förkunskaper krävs.

Kursupplägg och undervisningsform

Undervisningen sker i grupp på upp till 10 deltagare. Betoningen ligger på ensemblesång, dvs att alla sjunger tillsammans. Vi arbetar lite med grundläggande sång- och röstteknik och gör en gemensam uppvärmning vid varje tillfälle. Fokus ligger sedan på att sjunga låtar vi gillar inom olika genrer. Vi kommer i viss utsträckning att arbeta med sångteknik, genreideal, stämsång och musikaliskt uttryck i låtarna. Målet är att du ska utvidga din repertoar och utveckla dina röstresurser, ha roligt med musiken och att utvecklas medan vi sjunger.

Innehåll

På repertoaren står allt från jazz, visa, soul, rock och pop. Innehållet anpassas mycket efter hur gruppen är sammansatt och vilka önskemål som finns bland deltagarna. Notera att gruppens förkunskaper och sammansättning i mycket styr kursens innehåll och låtval.

Kurstillfällen

Kursen löper på i tre veckor på torsdagar under juni månad. En längre kurs kommer att hållas till hösten. Kom med och prova på!

Kursledare

Sofia Stark

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
02 jun 2022 - 16 jun 2022
To 18:00 - 19:30
Tillfällen
3
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1135616
Pris
750 kr