Sångcoachning, mellannivå

Plats Jönköping

Utveckla din röst och teknik med vår sångpedagog - kursen är för dig som sjungit tidigare, kanske behöver hjälp inför en audition eller bara vill bli en säkrare sångare och utveckla din sångteknik.

Boka kursen nu
Den här mellannivåkursen sker varannan måndag under jämna veckor där ni kommer att ses totalt 6 st gånger. Grupperna är små, högst 3 st personer i varje grupp.

Målgrupp

Vår pedagog skräddarsyr kursen efter er nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Mellannivåkursen kräver att man arbetat en del med sång och sångteknik tidigare då vi arbetar med svårare repertoar.

Mål

Målet är att utveckla din röst och få möjlighet att arbeta med sångteknik samt få repertoarkännedom.

Innehåll

Vi har gemensam röstuppvärmning följt av 20-30 minuters individuell undervisning eller gemensam teorigenomgång samt en eventuell gemensam återkoppling / uppsjungning inför gruppen i slutet på lektionen. Under kursen kommer vi att gå igenom detta:
  • Sångteknik
  • Solosång inför gruppen
  • Texttolkning och interpretation
  • Frasering
  • Timing
  • Intonation
  • Musikalisk tolkning
  • Musikalitet och personligt uttryck

Studiematerial

Ni behöver inte ha med eget material, men är välkomna att ta med er noter hemifrån om det är någon speciell sång / låt ni vill arbeta med.

Annika Jonsson

Jag heter Annika Jonsson och är utbildad sångpedagog på Högskolan för scen och musik i Göteborg samt på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har studerat allt från klassisk sång till jazz. Det som ligger mig varmast om hjärtat är pop och musikal.

Under 2010 avlade jag Masterexamen vid Kungliga Musikhögskolan med inriktning sång. Jag har arbetat som musikpedagog i olika former, såväl i skolans värld som privat. Innan flytten tillbaka till min hemort Jönköping arbetade jag som sångpedagog på Östermalms enskilda musikskola i Stockholm. Jag brinner för att ta fram det bästa hos mina sångelever så att du ska kunna utveckla din röst och nå din fulla potential! Jag undervisar såväl nybörjare som dig som är van sångare på avancerad nivå. Tillsammans utformar vi sångkursen efter kursdeltagarnas önskemål och vi väljer passande repertoar.

 

Annika Jonson, undervisar i solosång.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
28 sep 2020 - 07 dec 2020
Må 16:00 - 17:30
Tillfällen
6
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1078542
Pris
2650 kr