Sångcoachning, eftermiddag

Plats Jönköping

Utveckla din röst och sångteknik med vår sångpedagog - ett alternativ som passar dig som vill satsa mer på ditt eget musicerande. Kursen passar dig som är 16 år och uppåt.

Boka kursen nu
Den här grundkursen sker varannan måndag under jämna veckor där ni kommer att ses totalt 6 st gånger. Grupperna är små, högst 3 st personer i varje grupp. Samma kurs finns på olika tider – hitta gärna den tid som passar dig bäst.

Målgrupp

Vår pedagog skräddarsyr kursen efter er nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Kursen på grundnivå kräver inga direkta förkunskaper eller notkunskaper, men viss sångvana är en fördel. Mellannivåkursen kräver att man arbetat en del med sång och sångteknik tidigare då vi arbetar med svårare repertoar.

Mål

Målet är att utveckla din röst och få möjlighet att arbeta med sångteknik samt få repertoarkännedom.

Innehåll

Vi har gemensam röstuppvärmning följt av 20-30 minuters individuell undervisning eller gemensam teorigenomgång samt en eventuell gemensam återkoppling / uppsjungning inför gruppen i slutet på lektionen. Under kursen kommer vi att gå igenom detta:
  • Sångteknik
  • Solosång inför gruppen
  • Texttolkning och interpretation
  • Frasering
  • Timing
  • Intonation
  • Musikalisk tolkning
  • Musikalitet och personligt uttryck

Studiematerial

Ni behöver inte ha med eget material, men är välkomna att ta med er noter hemifrån om det är någon speciell sång / låt ni vill arbeta med.

Annika Jonsson

Jag heter Annika Jonsson och är utbildad sångpedagog på Högskolan för scen och musik i Göteborg samt på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har studerat allt från klassisk sång till jazz. Det som ligger mig varmast om hjärtat är pop och musikal.

Under 2010 avlade jag Masterexamen vid Kungliga Musikhögskolan med inriktning sång. Jag har arbetat som musikpedagog i olika former, såväl i skolans värld som privat. Innan flytten tillbaka till min hemort Jönköping arbetade jag som sångpedagog på Östermalms enskilda musikskola i Stockholm. Jag brinner för att ta fram det bästa hos mina sångelever så att du ska kunna utveckla din röst och nå din fulla potential! Jag undervisar såväl nybörjare som dig som är van sångare på avancerad nivå. Tillsammans utformar vi sångkursen efter kursdeltagarnas önskemål och vi väljer passande repertoar.

 

Annika Jonson, undervisar i solosång.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
28 sep 2020 - 07 dec 2020
Må 14:00 - 15:30
Tillfällen
6
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1078541
Pris
Ordinarie pris:
2650kr
Med rabatt:
2385 kr
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.