Prova på sångcoachning

Plats Jönköping

Är du intresserad av att sjunga?

Boka kursen nu

Då är det här en bra chans att få information om hur kurserna är upplagda, vad de innehåller, ställa frågor till vår kursledare och se våra lokaler.

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade, så för att vara säker på att få en plats gör en föranmälan.


Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Annika Jonsson

Jag heter Annika Jonsson och är utbildad sångpedagog på Högskolan för scen och musik i Göteborg samt på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har studerat allt från klassisk sång till jazz. Det som ligger mig varmast om hjärtat är pop och musikal.

Under 2010 avlade jag Masterexamen vid Kungliga Musikhögskolan med inriktning sång. Jag har arbetat som musikpedagog i olika former, såväl i skolans värld som privat. Innan flytten tillbaka till min hemort Jönköping arbetade jag som sångpedagog på Östermalms enskilda musikskola i Stockholm. Jag brinner för att ta fram det bästa hos mina sångelever så att du ska kunna utveckla din röst och nå din fulla potential! Jag undervisar såväl nybörjare som dig som är van sångare på avancerad nivå. Tillsammans utformar vi sångkursen efter kursdeltagarnas önskemål och vi väljer passande repertoar.

 

Annika Jonson, undervisar i solosång.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
03 sep 2020 - 03 sep 2020
To 17:00 - 18:00
Tillfällen
1
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1079410
Pris
0 kr