Sångcoachning, individuell undervisning

Plats Jönköping

Individuell undervisning i sång - ett alternativ för dig som vill satsa mer intensivt på ditt sjungande. Kursen skräddarsys efter din nivå och dina önskemål för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Ges i Jönköping.

Boka reservplats

Den här grundkursen sker varannan torsdag under ojämna veckor, där ni kan välja att ses antingen 3 eller 6 st gånger. Varje tillfälle är en studietimme (45 min).

Målgrupp

Vår pedagog skräddarsyr kursen efter din nivå, behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Kursen är för nybörjare eller för dig som sjungit ett tag. Passar för dig som är 16 år och uppåt.

Mål

Målet är att utveckla din röst, få möjlighet att arbeta med sångteknik och få repertoarkännedom.

Innehåll

Enskild undervisning ger högsta möjliga anpassning till dig. Läraren kan fokusera på dig som enda deltagare, så du får ultimat nytta av kursen. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter. Under kursen kommer vi att gå igenom:

  • Sångteknik
  • Texttolkning och interpretation
  • Frasering
  • Timing
  • Intonation
  • Musikalisk tolkning
  • Musikalitet och personligt uttryck

Studiematerial

Du behöver inte ha med eget material, men är välkommen att ta med dig noter hemifrån om det är någon speciell sång eller låt du vill arbeta med.

Kursavgift

Du kan välja 3 veckor eller 6 veckor.

Varje kurstillfälle är 45 minuter.

  • 3 veckor - 2300 kronor plus moms
  • 6 veckor - 4200 kronor plus moms

Övrig information och anmälan

För mer information eller anmälan kontakta kundtjänst på mejladress direkt@folkuniversitetet.se eller telefonnummer 036-166400.

Kursledare

Annika Jonsson

Jag heter Annika Jonsson och är utbildad sångpedagog på Högskolan för scen och musik i Göteborg samt på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har studerat allt från klassisk sång till jazz. Det som ligger mig varmast om hjärtat är pop och musikal.

Under 2010 avlade jag Masterexamen vid Kungliga Musikhögskolan med inriktning sång. Jag har arbetat som musikpedagog i olika former, såväl i skolans värld som privat. Innan flytten tillbaka till min hemort Jönköping arbetade jag som sångpedagog på Östermalms enskilda musikskola i Stockholm. Jag brinner för att ta fram det bästa hos mina sångelever så att du ska kunna utveckla din röst och nå din fulla potential! Jag undervisar såväl nybörjare som dig som är van sångare på avancerad nivå. Tillsammans utformar vi sångkursen efter kursdeltagarnas önskemål och vi väljer passande repertoar.

 

Annika Jonson, undervisar i solosång.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
03 mar 2022 - 26 maj 2022
To 16:30 - 18:00
Tillfällen
6
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1115102
Pris
2300 kr