Prova på sångcoachning distans live

Plats Jönköping

Är du intresserad eller kanske nyfiken på att sjunga med vår suveräna sångcoach?

Boka kursen nu

Då är det här en bra chans att få information om hur kurserna är upplagda, vad de innehåller och ställa frågor till vår kursledare. Under vårterminen har vi år inte möjlighet att kunna erbjuda öppet hus i våra lokaler så därför erbjuder vi detta tillfälle på distans dvs. via dator eller mobiltelefon/surfplatta.

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade, så för att vara säker på att få en plats gör en föranmälan.

Information

Kursen sker på distans och lämpar sig bäst på en datorskärm eller via mobil/surfplatta. Ni kommer att kunna kommunicera direkt med kursledare dvs. kursen är inte inspelad utan sker live (via t.ex. Microsoft Teams eller Zoom). Vi ser gärna att du även använder dig av hörlurar för att undvika rundgång. Information om hur ni kopplar upp er till kursen t.ex. länk sker vid kallelsen (ej i bekräftelsemailet!).

Kursledare

Annika Jonsson

Jag heter Annika Jonsson och är utbildad sångpedagog på Högskolan för scen och musik i Göteborg samt på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har studerat allt från klassisk sång till jazz. Det som ligger mig varmast om hjärtat är pop och musikal.

Under 2010 avlade jag Masterexamen vid Kungliga Musikhögskolan med inriktning sång. Jag har arbetat som musikpedagog i olika former, såväl i skolans värld som privat. Innan flytten tillbaka till min hemort Jönköping arbetade jag som sångpedagog på Östermalms enskilda musikskola i Stockholm. Jag brinner för att ta fram det bästa hos mina sångelever så att du ska kunna utveckla din röst och nå din fulla potential! Jag undervisar såväl nybörjare som dig som är van sångare på avancerad nivå. Tillsammans utformar vi sångkursen efter kursdeltagarnas önskemål och vi väljer passande repertoar.

 

Annika Jonson, undervisar i solosång.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
08 feb 2021 - 08 feb 2021
Må 17:00 - 18:00
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1095594
Pris
0 kr