Sånglektioner DUO

Plats Falun

Välkommen till våra sånglektioner skapade speciellt för duosång. Kan det vara din förälder, kollega eller granne som du skulle vilja dela denna upplevelse med?

Boka nu

Kursinnehåll
Kursen är inriktad på att lära er grunderna i sång och öva enkel stämsång. Dessutom erbjuder kursen en unik möjlighet att stärka era relationer genom musiken och skapa minnen tillsammans.
Vi anpassar kursen helt efter era önskemål. Det innebär att ni själva får vara med och forma lektionerna genom att välja låtar, genre och ambitionsnivå. Vår erfarna kursledare kommer att vägleda er främst inom sångteknik, uttryck och hur ni kan skapa en harmonisk klang tillsammans.
 
Kursledare
Anna Aldrimer, sång- och körpedagog, undervisar fr.o.m. hösten 2021 i individuell sång på Folkuniversitetet i Falun. Anna är utbildad musiklärare på Musikhögskolan i Örebro. Hon har bland annat undervisat i sång i Göteborg, Leksand och i Rättvik, där hon startade och drev gospelkören Rättviks gospel under 2000-talet.
Anna brinner särskilt för det egna musikaliska uttrycket.
 
Kursupplägg 
Vi erbjuder duo-sång på vardagar mellan kl.13 -18 i våra lokaler i centrala Falun. Kursen är för 5 kurstillfällen à 45 minuter. När ni gör er intresseanmälan på boka knappen kommer ni bli kontaktad för att boka in ett startdatum för er kurs.


Priset är för 1 person som går 5 ggr.
Kursstarter från 1/9-24


Varmt välkomna.

Kursledare

Anna Aldrimer

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Falun

info.falun@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
5
Första tillfället
kl -
Plats
Slaggatan 8, 79171 FALUN
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
204406
Pris
1995 kr