Prova på - Piano enskild

Plats Västerås

Nu har du möjlighet till att prova på att spela piano! Anmäl dig till ett prova på tillfälle med våra inspirerande lärare i musik under veckorna 33-35.

Boka nu

Prova på tillfällen genomförs löpande under veckorna 33-34 och prova på lektionen pågår i 45 minuter. Du blir kontaktad när du gjort din anmälan via boka knappen, vi bokar då in dig på en dag och tid för prova på tillfället.

Kursinnehåll

På prova på tillfället får du en kort introduktion till grundläggande teknikerna i piano och du får också prova att spela ett enklare musikstycken.  Din lärare tipsar om hur du spelar med rätt fingersättning.

Bra att veta

Du har möjlighet att boka dig för flera enskilda lektioner i piano och din lärare berättar hur ni tillsammans kan utveckla dina kunskaper i att spela piano.

Kursledare

Yumi Shintani Bergmani har studerat vid VIT (Vocal Institute of Technology) som är ett musikinstitut i Japan och har internationell anknytning till Musicians institute i Hollywood, CA, USA. Hon har studerat klassisk piano i 11 år. Yumi har arbetat som professionell sångerska under många år i Japan inom TV, CM och har även uppträtt på livescen.
Frédéric Kosicki har sedan han var 8 år spelat klassisk piano i Frankrike på konservatoriet i musik. Frédéric har spelat i flera olika pop/rockband sedan 1997 i piano/klaviatur.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
1
Första tillfället
kl -
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
204136
Pris
395 kr