Piano - enskild undervisning 3 tillfällen, löpande kursstart

Plats Västerås

Individuell undervisning i piano 45 minuter per lektion i Västerås vid 3 tillfällen. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på din musicerande eller för dig som vill utveckla dina kunskaper i din takt. Vi har löpande kursstart under hela terminen.

Boka nu

Undervisning sker måndag-söndag och terminen pågår 2 september - 15 december. Vi startar löpande under terminen. 

Kursinnehåll

Om du är nybörjare ges handledning på grundnivå och du lär dig de grundläggande teknikerna, noter och musikteori samt att kunna spela enklare musikstycken i olika stilar efter noter. Om du redan har kunskaper anpassas undervisningen efter din nivå och dina önskemål. Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål – allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång. Undervisningen pågår förslagsvis i 3 veckor och varje lektion är 45 minuter. Priset för 3 tillfällen är 1625 kr inkl moms. 

Anmälan och bokning av undervisning

För att anmäla dig till enskild undervisning klickar du på boka knappen. Du kommer att få en bekräftelse och förslag på dag och tid för lektion till din e-post. Vi har löpande kursstarter under hela terminen. Du kan efter ditt 2:a tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. Våra lärare kan undervisa i olika språk såsom svenska, franska, engelska och japanska. 

Kursledare

Yumi Shintani Bergman har studerat vid VIT (Vocal Institute of Technology) som är ett musikinstitut i Japan och har internationell anknytning till Musicians institute i Hollywood, CA, USA. Hon har studerat klassisk piano i 11 år. Yumi har arbetat som professionell sångerska under många år i Japan inom TV, CM och har även uppträtt på livescen.

Frédéric Kosicki har sedan han var 8 år spelat klassisk piano i Frankrike på konservatoriet i musik. Frédéric har spelat i flera olika pop/rockband sedan 1997 i piano/klaviatur.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
3
Första tillfället
kl -
Studietimmar
3
Kurs-ID
203191
Pris
1625 kr