Piano, enskild undervisning

Plats Uppsala

Det är aldrig försent att lära sig ett nytt instrument! Våra kurser i musik vänder sig till alla åldrar och nivåer. Ta chansen att utveckla din musikaliska talang!

Våra pianolärare arbetar utifrån olika pedagogiska metoder och inriktningar. Undervisningen sker individuellt och utformas efter dina förkunskaper och önskemål. Våra kurser i musik vänder sig till barn från 6 år, ungdomar och vuxna, nybörjare såväl som erfarna.

Aktuell köinformation

I nuläget har vi en kö för pianolektioner med väntetid på ca 1-2 terminer. (Det kan gå snabbare om du t.ex. har möjlighet att spela tidigt på dagen.) Men du är varmt välkommen att ställa dig i vår kö!

Priser

20 min/vecka, 14 ggr: 3 325 kr
30 min/vecka, 14 ggr: 4 725 kr

Det går bra att dela upp betalningen i två delar (alt. tre delar om kursavgiften överstiger 3000 kr) med 30 dagars mellanrum. Meddela oss vid anmälan om du önskar delbetala kursavgiften.

Våra pianolärare

Anette Andrén Holmer
Mats Jansson
Natalia Zhiltsova

Anmälan

Undervisning sker måndag-fredag från tidig eftermiddag till kväll. Om du vill skriva upp dig på kölistan eller har några frågor, kontakta oss på 018-68 00 00 eller info.uppsala@folkuniversitetet.se.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Uppsala

info.uppsala@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
14
Plats
Bergsbrunnagatan 1, 75323 Uppsala
Visa på karta
Kurs-ID
1045555
Pris
3325 kr