Pianolektioner - Intresseanmälan

Plats Umeå

Drömmer du om att väcka liv ditt pianospel? Med individuell undervisning får du utvecklas i en tillfredsställande takt med vår kunniga pianopedagog. Oavsett nivå, ålder, genre eller intresse är du varmt välkommen med din anmälan!

Våra pianolektioner vänder sig både till dig som är helt nybörjare eller har kommit lite längre och vill satsa på ditt pianospel. Pianoundervisning sker enskilt tillsammans med din lärare, och du får utvecklas helt och hållet i din egna takt.

Några moment som ni bland annat kommer kunna djupdyka er inom är:

• Notläsning
• Olika teknikområden kring pianospel
• Hur du tränar och utvecklar ditt gehör
• Viss musikteori som kan vara nyttigt för ditt musicerande
• Improvisation och hur du kan utveckla ditt musiktänk utanför boxarna med ditt spelande.

Tålamod är viktigt!

Att lära sig spela piano är många människors dröm och som nybörjare är det bra att tänka igenom vad du vill använda ditt pianospel till, så vår pedagog kan anpassa dina pianolektioner på bästa sätt. Glöm inte att utveckling betyder tålamod och övning! Att lära sig spela ett instrument från grunden är en process och det är viktigt att du ger dig själv tiden. Din pianolärare kommer att ge dig verktyg och uppmuntran hela vägen för att du skall hålla i motivationen.

Som grund i undervisningen erbjuder vi viss undervisningslitteratur, men naturligtvis är våra pedagoger öppen för att du som elev kommer med egna låtförslag. Det är viktigt att du kan öva mellan lektionerna, vilket innebär att det är bra om du har tillgång till ett eget piano eller klaviatur.

DUO Undervisning

Duo innebär att ni spelar två stycken tillsammans med er pianolärare. Tillsammans får ni vägledning och stöd av er pianist, samtidigt som ni tar inspiration och utvecklas av varandra.

Är ni två stycken som är intresserade av att ta DUO-lektioner tillsammans så arrangerar våran pianolärare sina lektioner under 45-minuterstillfällen. Enskild undervisning kör vi med ett 30-minuters upplägg. Se nedan för kompletternade prisinformation.

• Enskild undervisning: 8 lektioner, 30 minuter/lektion 2.995:- (inklusive moms)
• Duo/föräldra-barn: 10 lektioner, 45 minuter/lektion, 2.195:-/person

Observera att du inte kan boka in dig på denna sida.
Är du intresserad av att lämna ditt intresse, kontakta Peter Wester:
peter.wester@folkuniversitetet.se
090-711419

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Kursledare

Keiko Ota

- Jag älskar språk, musik och olika kulturer som gör livet färgstarkt!

Jag heter Keiko och kommer från Japan. Som en person är jag intresserad av olika kulturer och är en global medborgare. Gillar musik, mönster, örter, att städa och saker med fluffiga texturer. Vi ses på lektionen!

Kursledare i piano

Jag började lära mig piano när jag var fem år. Jag spelar fortfarande och jag älskar musik. På universitetet läste jag musik inklusive dirigering, komponering, olika instrument och sång. Jag har jobbat sex år som pianolärare och vokalinstruktör.

Eftersom jag har jobbat med olika människor är jag bra på att märka detaljer och hittar på unika individuella övningar och rekommendationer. Jag undervisar i piano för nybörjare, klassiskt, pop, ackord, etc. Vi kommer att lära oss att läsa noter, rytm och spela på eget sätt.

Kursledare i japanska

Språk är också som musik för mig. Jag lärde mig att lyssna, läsa, prata och skriva allt på ett välbalanserat sätt när jag studerade språk. I japanska kursen undervisar jag japansk kultur, vardagsspråk och japanska tecken. Jag provar alltid nya idéer och försöker ge förklaringar. Under mina lektioner i japanska vill jag ge mina deltagare ett effektivt sätt att lära sig.

Porträttfoto av kursledare

Har du frågor?

Kontakta Peter Wester

peter.wester@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
8
Plats
Nygatan 43, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
543000
Pris
2995 kr