Klassisk piano - Intresseanmälan

Plats Umeå

Drömmer du om att lära dig spela piano med klassisk inriktning? Vill du upptäcka dom stora kompositörernas klassiska verk samtidigt du själv också utvecklar dina steg mot att bli mer tränad och kunnig inom klassiskt pianospel?

Utveckling inom klassiskt pianospel är en särskild gren, oavsett om du aldrig spelat piano eller har tagit dig till en ganska avancerad nivå. Väljer du pianolektioner med klassisk inriktning så kommer stort fokus att ligga på olika tekniker, fingersättningar, musikteori och notläsning.

För en kontinuerlig utveckling är en utbildad pianopedagog till stor hjälp för många, och tillsammans med din egen motivering så kommer du få hjälp att sätta upp egna steg som känns relevant för din utvecklingstakt och stimulans. Lektionerna sker på individuell nivå och din lärare kommer att jobba helt och hållet utifrån vart du står idag och tillsammans sätter ni upp rimliga mål med pianolektionerna. Vi kommer både att jobba med en musikalisk grund och inspirera dig som är intresserad av högre studier.

Naturligtvis så jobbar vi också med att anpassa undervisningen från våra elevers ålder, egna målsättning och förvara en spelglädje under hela kursen!

Kursens upplägg baserar sig på 8 lektioner á 30 minuter per tillfälle, med 1 lektion i veckan. Vi kommer köra igång kurser i piano löpande under terminen.

DUO Undervisning

Duo innebär att ni spelar två stycken tillsammans med er pianolärare. Tillsammans får ni vägledning och stöd av er pianist, samtidigt som ni tar inspiration och utvecklas av varandra.

Är ni två stycken som är intresserade av att ta DUO-lektioner tillsammans så arrangerar våran pianolärare sina lektioner under 45-minuterstillfällen. Enskild undervisning kör vi med ett 30-minuters upplägg. Se nedan för kompletternade prisinformation.

• Enskild undervisning: 8 lektioner, 30 minuter/lektion 2.995:- (inklusive moms)
• Duo/föräldra-barn: 10 lektioner, 45 minuter/lektion, 2.195:-/person

Observera att du inte kan boka in dig på denna sida.
Är du intresserad av att lämna ditt intresse, kontakta Peter Wester:
peter.wester@folkuniversitetet.se
090-711419

Kursledare

Sven Lidén

Har du frågor?

Kontakta Peter Wester

peter.wester@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
8
Plats
Nygatan 43, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1135975
Pris
2995 kr