Individuell undervisning Piano

Plats Södertälje

Individuell undervisning i piano. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin. Utöver detta finns individuell undervisning i gitarr, elgitarr och sång.

Boka kursen nu
FÖRTUR
Observera att vi ger höstens elever förtur att anmäla sig till denna kurs. Om du inte har deltagit på höstens kurs men ändå vill anmäla dig, rekommenderar vi dig att kontakta oss för att boka en dag och tid som finns ledig.

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl moms, upplagda på 6 gånger. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas.För barn 5-10 år erbjuder vi även 20 minuters lektioner för 2475 kronor inkl moms, upplagda på 10 gånger. Delbetalning/avbetalning är möjlig för dig som deltagare. Detta väljer ni aktivt i samband med att betallänken skickas ut till er.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande.

Kursledare

Stig Revelj

Stig arbetar på Folkuniversitetet i Södertälje.

Stig Revelj har utbildning och examen I pianometodik från Kungliga Musikhögskolan och Ersta Sköndal högskola. Dessutom har han utbildning och examen som kyrkomusiker och kördirigent på Ersta Sköndal högskola och Örebro Musikhögskola. 

När Stig inte undervisar pianoelever ägnar han sig åt att leda körer. Speciellt tycker han om att sjunga upp och tonbilda körer. 

Stig Revelj

Har du frågor?

Kontakta Anisa Pasic

anisa.pasic@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Kurs-ID
43701
Pris
2475 kr