Piano - individuell undervisning

Plats Södertälje

På Folkuniversitetet finns en piano kurs för alla! Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin. Utöver detta finns individuell undervisning i gitarr, elgitarr, fiol, sång och röstcoachning.

Boka nu

Kursinnehåll

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Kursupplägg och avgifter

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl. moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl. moms, upplagda på 6 gånger. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. För barn 5-10 år erbjuder vi även 20 minuters lektioner för 2475 kronor inkl. moms, upplagda på 10 gånger.

Anmälan

Maila till anisa.pasic@folkuniversitetet.se för att göra en intresseanmälan och boka in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande, när bokning har skett.

Kursledare

Stig Revelj

Stig arbetar på Folkuniversitetet i Södertälje.

Stig Revelj har utbildning och examen I pianometodik från Kungliga Musikhögskolan och Ersta Sköndal högskola. Dessutom har han utbildning och examen som kyrkomusiker och kördirigent på Ersta Sköndal högskola och Örebro Musikhögskola. 

När Stig inte undervisar pianoelever ägnar han sig åt att leda körer. Speciellt tycker han om att sjunga upp och tonbilda körer. 

Stig Revelj

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
6
Första tillfället
kl -
Plats
Storgatan 3, plan 6, 15172 SÖDERTÄLJE
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
112666
Pris
2475 kr