Individuell undervisning Piano

Plats Nyköping

Folkuniversitetet erbjuder individuell undervisning i piano. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin.

Boka kursen nu

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr och för 45 minuters lektioner 3750 kr, upplagda på 6 gånger. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. För barn 6-10 år erbjuder vi även 20 minuters lektioner för 2475 kr, upplagda på 10 gånger. Utöver detta finns privat undervisning i elgitarr, elbas, akustisk gitarr och sång. Delbetalning/avbetalning är möjlig för dig som deltagare. Detta väljer ni aktivt i samband med att betallänken skickas ut till er.

Kursledaren

Irena Söderlund är utbildad pianopedagog. Hon har lång arbetslivserfarenhet - arbetat över 30 år på Norrköpings Kulturskola. Hon har haft elever i olika åldrar från yngre barn till vuxna. Hon har även Suzuki utbildning.

Anmälan

Anmälan görs till Hannele på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande.

Kursledare

Irena Söderlund

Har du frågor?

Kontakta Hannele Koski

hannele.koski@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Kurs-ID
1034443
Pris
2475 kr