Spela piano med en vän

Plats Nyköping

Välkommen till en kurs präglat med verklig kvalitétstid tillsammans med ditt barn, vän eller sambo! Här får ni upptäcka ett nytt instrument ihop och under ledning av kompetent lärare utforska musiken tillsammans.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Denna kurs är för dig som tillsammans med ditt barn, din vän eller sambo vill lära er grundläggande piano, spela enklare låtar tillsammans samt upptäcka ett nytt instrument ihop! Kursen anpassas efter era önskemål i form av låtar, genre samt ambitionsnivå. Ni får själva utforma vad ni vill fokusera på och kursledaren vägleder er främst utifrån spelteknik, timing samt tempo. Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Vem kan gå kursen?

Barn från 5 år tillsammans med förälder/ annan vuxen anhörig, ex mor/farförälder eller syskon över 18år, kanske är ni ett par eller vänner och önskar att lära er spela piano tillsammans. Inga tidigare förkunskaper krävs.

Kursupplägg

Kursen ges 1 gång i veckan under 6 veckors tid. Totalt 6 studietimmar, varje lektion är 45 minuter, på onsdagar. Det angivna priset gäller per person.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande.

Kursledare

Irena Söderlund

Har du frågor?

Kontakta Hannele Koski

hannele.koski@folkuniversitetet.se

Tid
12 okt 2022 - 16 nov 2022
On 17:30 - 18:15
Tillfällen
6
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1128341
Pris
1375 kr