Piano/Keyboard - individuell undervisning

Plats Norrköping

Individuell undervisning i piano - ett alternativ för dig som vill satsa mer intensivt på ditt spelande. Kursen skräddarsys efter din nivå och dina önskemål för att du ska utvecklas så mycket som möjligt.

Målgrupp

Kuren är för nybörjare samt även för dig som har kunskaper och vill utvecklas. Både vuxna och barn är välkomna.


Arbetsformer

Enskild undervisning ger högsta möjliga anpassning av kursen. Då läraren fokuserar på en enda deltagare får du ultimat kvalitet på det pedagogiska upplägget. Fokus ligger på spel och praktiska övningar. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter.


Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.


Kursavgift

Du kan välja att spela 20 minuter, 30 minuter eller 45 minuter.

Kursen är på tio kurstillfällen.

20 min - 2625 kronor
30 min - 4000 kronor
45 min - 6000 kronor

Lärare

Han har studerat klassiskt/jazz och även jobbat mycket med mordernare pianoarrangemang via Youtubekanal . Han har också komponera ett stycke för SON. Han har även jobbat internationellt där han undervisade en elev från USA via Skype och han jobbar med ett album i Seattle

Det viktigaste när Johannes undervisar är att ni har det kul och arbetar med något ni verkligen är intresserade av. Hans mål är att alltid komma på nya övningar och uppgifter anpassade för varje elev för att göra det så kul att lära sig och utvecklas som möjligt. Vare sig det är inom arrangering, komposition, improvisation, klassiskt, jazz, kompande, gehör, pianolekar eller något helt annat.

Övrig information

För mer information kontakta Marie på mejladress marie.gustavsson@folkuniversitetet.se eller telefonnummer 011-4741201.

Kursledare

Kseniia Emelianova

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
23 sep 2020 - 25 nov 2020
On 16:00 - 20:00
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1078230
Pris
2625 kr