Piano/Keyboard i grupp nyb/forts 17 år+

Plats Norrköping

På Folkuniversitetet finns en pianokurs för alla! Vi erbjuder både nybörjarkurser och fortsättningskurser. Välj om du vill gå på enskild pianoundervisning eller i en grupp om max fem deltagare.

Boka kursen nu

Innehåll

Detta är en blandad kurs för dig som har spelat piano tidigare, minst 2-3 terminer. Undervisningen sker i grupp med 4-5 deltagare och varje kurstillfälle är 45 minuter långt. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Fortsättningsmöjligheter

För dig som vill utveckla ditt pianospel mer personligt så finns det individuella kurser där vår duktiga lärare Johannes Johansson skräddarsyr kursen efter din nivå, behov och önskemål

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Lärare

Han har studerat klassiskt/jazz och även jobbat mycket med mordernare pianoarrangemang via Youtubekanal . Han har också komponera ett stycke för SON. Han har även jobbat internationellt där han undervisade en elev från USA via Skype och han jobbar med ett album i Seattle

Det viktigaste när Johannes undervisar är att ni har det kul och arbetar med något ni verkligen är intresserade av. Hans mål är att alltid komma på nya övningar och uppgifter anpassade för varje elev för att göra det så kul att lära sig och utvecklas som möjligt. Vare sig det är inom arrangering, komposition, improvisation, klassiskt, jazz, kompande, gehör, pianolekar eller något helt annat.

Johannes Johansson

Kontakta Kundtjänst Norrköping