Piano/Keyboard i grupp nyb/forts 17 år+

Plats Norrköping

På Folkuniversitetet finns en pianokurs för alla! Vi erbjuder både nybörjarkurser och fortsättningskurser. Välj om du vill gå på enskild pianoundervisning eller i en grupp om max fem deltagare.

Boka kursen nu

Innehåll

Detta är en blandad kurs för dig som har spelat piano tidigare, minst 2-3 terminer. Undervisningen sker i grupp med 4-5 deltagare och varje kurstillfälle är 45 minuter långt. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.


Fortsättningsmöjligheter

För dig som vill utveckla ditt pianospel mer personligt så finns det individuella kurser där vår duktiga lärare Johannes Johansson skräddarsyr kursen efter din nivå, behov och önskemål


Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Lärare

Han har studerat klassiskt/jazz och även jobbat mycket med mordernare pianoarrangemang via Youtubekanal . Han har också komponera ett stycke för SON. Han har även jobbat internationellt där han undervisade en elev från USA via Skype och han jobbar med ett album i Seattle

Det viktigaste när Johannes undervisar är att ni har det kul och arbetar med något ni verkligen är intresserade av. Hans mål är att alltid komma på nya övningar och uppgifter anpassade för varje elev för att göra det så kul att lära sig och utvecklas som möjligt. Vare sig det är inom arrangering, komposition, improvisation, klassiskt, jazz, kompande, gehör, pianolekar eller något helt annat.

Kursledare

Johannes Johansson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
11 feb 2020 - 14 apr 2020
Ti 20:00 - 20:45
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1052409
Pris
1500 kr