Piano/Keyboard i grupp 12år + nyb/forts

Plats Norrköping

Den här kursen är för dig som enkelt och snabbt vill lära dig spela piano. Undervisningen sker i grupp på 4-5 deltagare. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Boka kursen nu

Målgrupp

Denna kurs är för både dig som har spelat lite piano tidigare och för dig som är nybörjare. Kursen är för dig som är 12 år och äldre.

Mål

Att lära sig läsa noter, grundläggande pianoteknik, att kunna spela enklare låtar av olika musikstilar samt kunna kompa låtar med några accord

Innehåll

På kursen arbetar vi med enkla melodier. Vi lyssnar på varandras spel och lär oss grundteknik, noter, ackord och musikstilar.

tudiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningsnivå inom piano i grupp. För dig som vill utveckla ditt pianospel ännu mer finns det individuella kurser där du spelar som ensam elev med din lärare.

Lärare

Han har studerat klassiskt och jazz, arbetat med mer mordernt pianoarrangemang via Youtubekanal och komponerat ett stycke för SON. Internationell erfarenthet från att ha ndervisat en elev från USA via Skype och arbetar med ett album i Seattle.

Det viktigaste när Johannes undervisar är att ni har det kul och arbetar med något ni verkligen är intresserade av. Hans mål är att alltid komma på nya övningar och uppgifter anpassade för varje elev för att göra det så kul att lära sig och utvecklas som möjligt. Vare sig det är inom arrangering, komposition, improvisation, klassiskt, jazz, kompande, gehör, pianolekar eller något helt annat.

Kursledare

Kseniia Emelianova

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
24 sep 2020 - 26 nov 2020
To 18:00 - 18:45
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1075805
Pris
1600 kr