Piano/Keyboard i grupp 10-13 år nyb/forts

Plats Norrköping

Den här kursen är för dig som enkelt och snabbt vill lära dig spela piano. Undervisningen sker i grupp på 4-5 deltagare. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Boka kursen nu

Målgrupp

Denna kurs är för både dig som har spelat lite piano tidigare och för dig som är nybörjare. Kursen är för dig som är 12 år och äldre.

Mål

Att lära sig läsa noter, grundläggande pianoteknik, att kunna spela enklare låtar av olika musikstilar samt kunna kompa låtar med några accord

Innehåll

På kursen arbetar vi med enkla melodier. Vi lyssnar på varandras spel och lär oss grundteknik, noter, ackord och musikstilar.

tudiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningsnivå inom piano i grupp. För dig som vill utveckla ditt pianospel ännu mer finns det individuella kurser där du spelar som ensam elev med din lärare.

Kseniia Emelianova

Kseniia började spela piano redan som barn på en musikskola i Moskva och har jobbat som pianolärare i tio år.

Sedan flytten till Linköping har hon provat på många olika musikstilar och spelade även i ett band. Hon skriver egna låtar och har skrivit och spelat in musik till en teaterföreställning i Norrköping.

‒ Jag gillar verkligen att undervisa både i grupp och individuellt. Jag tycker att det är ett spännande och roligt jobb!

lärare Norrköping

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
23 sep 2020 - 25 nov 2020
On 19:00 - 19:45
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1075804
Pris
1600 kr