Piano/Keyboard grupp 8-12 år

Plats Norrköping

Pianospel i liten grupp för dig som är 8-12 år och har spelat 1 termin eller längre.

Boka kursen nu

Pianospel

är ett lekfullt sätt att lära sig grunderna i musik och pianospel för små barn. Varje grupp består av max sex barn i åldern 8-12 år. Det primära målet är att skapa förutsättningar för barnen att förvärva känsla för tonhöjd, såväl som färdigheter att identifiera olika ljud och klangfärger. Barnen lär sig de musikaliska grundelementen rytm, melodi och harmoni genom att lyssna, sjunga och spela. Kursen utvecklar dessutom deras grundläggande förmåga att ha kul med musik på ett fritt och lättsamt sätt.

Målgrupp


Vi vänder oss till dig som är 8-12 år. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Mål


Att lära sig umgås med musik, bekanta sig med grundläggande pianoteknik, att kunna spela enklare låtar i olika musikstilar samt sjunga och röra sig till musik.

Fortsättningsmöjligheter


Vi erbjuder fortsättningsnivå inom piano i grupp. För dig som vill utveckla ditt pianospel mer personligt så finns det individuella kurser där vi arbetar med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av.

Kurslitteratur ingår ej.

Lärare

Han har studerat klassiskt/jazz och även jobbat mycket med mordernare pianoarrangemang via Youtubekanal . Han har också komponera ett stycke för SON. Han har även jobbat internationellt där han undervisade en elev från USA via Skype och han jobbar med ett album i Seattle

Det viktigaste när Johannes undervisar är att ni har det kul och arbetar med något ni verkligen är intresserade av. Hans mål är att alltid komma på nya övningar och uppgifter anpassade för varje elev för att göra det så kul att lära sig och utvecklas som möjligt. Vare sig det är inom arrangering, komposition, improvisation, klassiskt, jazz, kompande, gehör, pianolekar eller något helt annat.

Kursledare

Johannes Johansson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
12 feb 2020 - 15 apr 2020
On 18:15 - 19:00
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1047338
Pris
1500 kr