Piano/Keyboard grupp 17 år+ nyb/forts

Plats Norrköping

Den här kursen är för dig som enkelt och snabbt vill lära dig spela piano. Undervisningen sker i grupp på 4 - 5 deltagare. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Boka reservplats

Målgrupp

Denna kurs är för både dig som inte har spelat piano tidigare eller har spelat för länge sedan och behöver fräscha upp dina kunskaper. Kursen är för dig som är 17 år eller äldre.

Mål

Att lära sig läsa noter, grundläggande pianoteknik, att kunna spela enklare låtar av olika musikstilar samt kunna kompa låtar med några accord.

<>

På nybörjarnivå arbetar vi med enkla melodier. Vi lyssnar på varandras spel och lär oss grundteknik, noter, musikstilar.

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningsnivå inom piano i grupp. För dig som vill utveckla ditt pianospel ännu mer finns det individuella kurser där du spelar som ensam elev med din lärare.

Kseniia Emelianova

Kseniia började spela piano redan som barn på en musikskola i Moskva och har jobbat som pianolärare i tio år.

Sedan flytten till Linköping har hon provat på många olika musikstilar och spelade även i ett band. Hon skriver egna låtar och har skrivit och spelat in musik till en teaterföreställning i Norrköping.

‒ Jag gillar verkligen att undervisa både i grupp och individuellt. Jag tycker att det är ett spännande och roligt jobb!

lärare Norrköping

Kontakta Kundtjänst Norrköping