Piano/Keyboard grupp 17 år+ nyb/forts

Plats Norrköping

Den här kursen är för dig som enkelt och snabbt vill lära dig spela piano. Undervisningen sker i grupp på 4-5 deltagare. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Boka kursen nu

Målgrupp

Denna kurs är för både dig som inte har spelat piano tidigare eller har spelat för länge sedan och behöver fräscha upp dina kunskaper. Kursen är för dig som är 17 år och äldre.


Mål

Att lära sig läsa noter, grundläggande pianoteknik, att kunna spela enklare låtar av olika musikstilar samt kunna kompa låtar med några accord.


Innehåll

På nybörjarniva arbetar vi med enkla melodier. Vi lyssnar på varandras spel och lär oss grundteknik, noter, musikstilar.


Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.


Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningsnivå inom piano i grupp. För dig som vill utveckla ditt pianospel ännu mer finns det individuella kurser där du ensam spelar med din lärare.

Lärare

Han har studerat klassiskt/jazz och även jobbat mycket med mordernare pianoarrangemang via Youtubekanal . Han har också komponera ett stycke för SON. Han har även jobbat internationellt där han undervisade en elev från USA via Skype och han jobbar med ett album i Seattle

Det viktigaste när Johannes undervisar är att ni har det kul och arbetar med något ni verkligen är intresserade av. Hans mål är att alltid komma på nya övningar och uppgifter anpassade för varje elev för att göra det så kul att lära sig och utvecklas som möjligt. Vare sig det är inom arrangering, komposition, improvisation, klassiskt, jazz, kompande, gehör, pianolekar eller något helt annat.

Kursledare

Johannes Johansson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
11 feb 2020 - 14 apr 2020
Ti 19:15 - 20:00
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1047345
Pris
1500 kr