Piano/Keyboard grupp 17 år+ nyb/forts

Plats Norrköping

Den här kursen är för dig som enkelt och snabbt vill lära dig spela piano. Undervisningen sker i grupp på 4 - 5 deltagare. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Boka kursen nu

Målgrupp

Denna kurs är för både dig som inte har spelat piano tidigare eller har spelat för länge sedan och behöver fräscha upp dina kunskaper. Kursen är för dig som är 17 år eller äldre.

Mål

Att lära sig läsa noter, grundläggande pianoteknik, att kunna spela enklare låtar av olika musikstilar samt kunna kompa låtar med några accord.

<>

På nybörjarnivå arbetar vi med enkla melodier. Vi lyssnar på varandras spel och lär oss grundteknik, noter, musikstilar.

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningsnivå inom piano i grupp. För dig som vill utveckla ditt pianospel ännu mer finns det individuella kurser där du spelar som ensam elev med din lärare.

Kseniia Emelianova

Kontakta Kundtjänst Norrköping