Piano/Keyboard - individuell undervisning

Plats Norrköping

Individuell undervisning i piano - ett alternativ för dig som vill satsa mer intensivt på ditt spelande. Kursen i Norrköping skräddarsys efter din nivå och dina önskemål för att du ska utvecklas så mycket som möjligt.

Målgrupp

Kuren är till för såväl nybörjare som de som spelat tidigare och önskar vidarutvecklas. Både vuxna och barn är välkomna.

Arbetsformer

Enskild undervisning ger ofta den största möjligheten till inlärning eftersom läraren kan fokusera på en enda deltagare. Fokus ligger på spel och praktiska övningar. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter.

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren ger dig. Läraren kan även ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Kursavgift

Du kan välja att spela 20 minuter, 30 minuter eller 45 minuter.

Kursen är på tio kurstillfällen.

20 min - 2100 kronor plus moms
30 min - 3150 kronor plus moms
45 min - 4800 kronor plus moms

Övrig information

För mer information om lediga tider och bokning kontakta Marie på mejladress marie.gustavsson@folkuniversitetet.se eller telefonnummer 011-4741201.

Kursledare

Evgeniya Nilsson

Evgeniya är född i Kirgizistan och har en gedigen pianoutbildning i bagaget. Hon har i många år undervisat både små barn och vuxna - allt från nybörjare till avancerad nivå.

Evgeniya kom till Sverige för elva år sedan och har bland annat arbetat på Kulturskolan i Finspång och på Medborgarskolan i Norrköping. 

"Det absolut bästa med att undervisa är den glädje och inspiration som jag får genom att se mina elever spela och utvecklas genom musiken."

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
22 sep 2022 - 01 dec 2022
To 15:00 - 20:00
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1139719
Pris
2100 kr