Prova på - Piano-Keyboard ungdom/vuxen

Plats Norrköping

Är du nyfiken på våra piano/keyboardkurser! Välkommen att prova på gratis! Här får du uppleva hur det är att gå på en kurs hos oss.

Boka kursen nu
Här får du en inblick i våra piano/keyboard kurser. Keyboard finns på plats. Du behöver inte några förkunskaper. Det är gratis att delta, men du behöver boka en plats på det tillfället du vill prova. Kom och ta en provlektion.

Du får 10% på kursavgiften om du bokar en eller flera höstkurser mellan den 31 januari och 6 februari. Boka din kurs på plats eller på vår hemsida. Ange koden du får i din kallelse i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar på kurser i Östergötland. Hoppas vi ses!

Ledare:Kseniia Emelianova

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Kursledare

Kseniia Emelianova

Kseniia började spela piano redan som barn på en musikskola i Moskva.

Sedan flytten till Linköping har hon provat på många olika musikstilar och spelade även i ett band. Hon skriver egna låtar och har skrivit och spelat in musik till en teaterföreställning i Norrköping.

‒ Jag gillar verkligen att undervisa både i grupp och individuellt. Jag tycker att det är ett spännande och roligt jobb!

lärare Norrköping

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
06 feb 2022 - 06 feb 2022
Sö 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1130420
Pris
0 kr