Piano/Keyboard "Duo spela 2 & 2"

Plats Norrköping

Kursen för dig som enkelt och snabbt vill lära dig spela piano i Norrköping. Den ges med två deltagare och du väljer om ni vill spela 30 min/45 min. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Målgrupp

Kursen är till för både er som är nybörjare och även för er som spelat tidigare och önskar vidarutvecklas. Både vuxna och barn är välkomna.

Arbetsformer

Duo är en undervisningsform där man spelar två och två vilket gör att man snabbt kan ta in kunskaper då läraren kan fokusera på två deltagare. Fokus ligger på spel och praktiska övningar. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter.

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren ger dig. Läraren kan även ge er tips på lämpliga notböcker också.

Kursavgift

Ni kan välja att spela 30 minuter eller 45 minuter.

Kursen är på tio kurstillfällen.

Kursavgift per person


30 min - 2400 kronor
45 min - 3000 kronor

Övrig information

För mer information om lediga tider och bokning kontakta Marie på mejladress marie.gustavsson@folkuniversitetet.se eller telefonnummer 011-4741201.

Kursledare

Evgeniya Nilsson

Evgeniya har en gedigen pianoutbildning från hemlandet Ryssland och har i många år undervisat både små barn och vuxna - allt från nybörjare till avancerad nivå.

Evgeniya kom till Sverige för elva år sedan och har bland annat arbetat på Kulturskolan i Finspång och på Medborgarskolan i Norrköping. 

"Det absolut bästa med att undervisa är den glädje och inspiration som jag får genom att se mina elever spela och utvecklas genom musiken."

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
08 mar 2022 - 10 maj 2022
Ti 16:00 - 20:00
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1117151
Pris
2400 kr