Piano/Keyboard - individuell undervisning

Plats Norrköping

Individuell undervisning i piano - ett alternativ för dig som vill satsa mer intensivt på ditt spelande. Kursen skräddarsys efter din nivå och önskemål för att du ska utvecklas så mycket som möjligt.

Målgrupp

Kuren är tänkt för både för nybörjare och dig som har kunskaper och vill utvecklas. Både vuxna och barn är välkomna.

Arbetsformer

Enskild undervisning ger oftast det högsta möjliga lärande per timme. När läraren kan fokusera helt på en enda deltagare, får du ultimat kvalitet på det pedagogiska upplägget. Fokus ligger på spel och praktiska övningar. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter.

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Läraren kan givetvis också ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Kursavgift

Du kan välja att spela 20 minuter, 30 minuter eller 45 minuter.

Kursen är på tio kurstillfällen.

20 min - 2100 kronor plus moms
30 min - 3150 kronor plus moms
45 min - 4800 kronor plus moms

Övrig information

För mer information kontakta Marie på mejladress marie.gustavsson@folkuniversitetet.se eller telefonnummer 011-4741201.

Kursledare

Linus Fridén

Piano för mig är som en nära vän där man bygger en långvarig relation med och ju mer man umgås desto fler sidor upptäcker man. Utmaningar är oundvikliga som dyker upp längs resan men ju mer tid man spenderar med varandra desto starkare blir bandet.

Jag är i grunden utbildad arkitekt samt industridesigner både i Stockholm och utomlands men har tidigare undervisat i piano både för vuxna och ungdomar i privat regi.

Under mina 17 år som praktiserande har jag förutom pianopedagog även arbetat som pianist inom restaurang, teater och komponerat eget material.

Hjärtat klappar extra för modern klassiskt där förebilderna bland annat är Ryuichi Sakamoto, Olafur Arnalds, Giovanni Allevi och Ludovico Einaudi.

Filosofi kring min pedagogik är att skräddasy lektionerna till individen utifrån intresse och behov där vi tillsammans arbetar mot ett tydlig mål och tar studentens pianospelet till nästa nivå. Lektionerna ska vara inspirerande, lustfyllda och det långvariga strävan är att skapa en livslång relation till instrumentet och glädjen till musiken.

Linus Fridén

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 mar 2021 - 17 maj 2021
Ti 16:00 - 20:00
Tillfällen
11
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1089460
Pris
2100 kr