Piano/Keyboard grupp 8-12 år fortsättning

Plats Norrköping

Välkommen att fortsätta utvecklas i ditt pianospel. Denna kurs är för dig mellan 8-12 år som har spelat tidigare och har grundläggande förkunskaper.

Boka reservplats

Innehåll

Pianospel är ett lekfullt sätt att lära sig grunderna i musik. Varje grupp består av max fem barn i åldern 8-12 år.

Barnen lär sig de musikaliska grundelementen rytm, melodi och harmoni genom att lyssna, sjunga och spela.

Kursen utvecklar även deras grundläggande förmåga att ha roligt med musik på ett fritt och lättsamt sätt

.

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som är 8-12 år. Du behöver ha spelat en termin eller flera.

Mål

Att lära sig umgås med musik, bekanta sig med grundläggande pianoteknik, att kunna spela enklare låtar i olika musikstilar.

Fortsättningsmöjligheter

För dig som vill utveckla ditt pianospel mer personligt så finns det individuella kurser där vi arbetar med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av.

Kursledare

Linus Fridén

Piano för mig är som en nära vän där man bygger en långvarig relation med och ju mer man umgås desto fler sidor upptäcker man. Utmaningar är oundvikliga som dyker upp längs resan men ju mer tid man spenderar med varandra desto starkare blir bandet.

Jag är i grunden utbildad arkitekt samt industridesigner både i Stockholm och utomlands men har tidigare undervisat i piano både för vuxna och ungdomar i privat regi.

Under mina 17 år som praktiserande har jag förutom pianopedagog även arbetat som pianist inom restaurang, teater och komponerat eget material.

Hjärtat klappar extra för modern klassiskt där förebilderna bland annat är Ryuichi Sakamoto, Olafur Arnalds, Giovanni Allevi och Ludovico Einaudi.

Filosofi kring min pedagogik är att skräddasy lektionerna till individen utifrån intresse och behov där vi tillsammans arbetar mot ett tydlig mål och tar studentens pianospelet till nästa nivå. Lektionerna ska vara inspirerande, lustfyllda och det långvariga strävan är att skapa en livslång relation till instrumentet och glädjen till musiken.

Linus Fridén

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 mar 2021 - 11 maj 2021
Ti 17:00 - 17:45
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1089154
Pris
1600 kr