Piano/Keyboard i grupp 9-12 år + forts

Plats Norrköping

Välkommen att fortsätta utvecklas i ditt pianospelande! Den här kursen är för dig som är mellan 9-12 år och har spelat piano i en termin eller har grundläggande förkunskaper.

Boka kursen nu

Innehåll

Under denna fortsättningskurs fördjupar vi oss i pianospelande. Här får du, i liten grupp, fortsätta utvecklas och prova dig fram.

Fokus kommer att ligga på att ha kul med musik på ett fritt och lättsamt sätt. Vi arbetar vidare med olika musikstilar och lyssnar på varandras spel. Vi lär oss grundtekniker, noter, ackord och musikstilar.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är tolv (12) år eller äldre.
Undervisningen sker i grupp på fyra till fem deltagare. I vår musiksal finns både akustiskt piano och keyboard med hörlurar.

Studiematerial

Studiematerial ingår i kursavgiften i form av notblad som du får av läraren. Han kan också ge dig tips på lämpliga notböcker.

Fortsättningsmöjligheter

För dig som vill utveckla ditt pianospel ännu mer finns det individuella kurser där du spelar ensam med din lärare.

Kursledare

Linus Fridén

Piano för mig är som en nära vän där man bygger en långvarig relation med och ju mer man umgås desto fler sidor upptäcker man. Utmaningar är oundvikliga som dyker upp längs resan men ju mer tid man spenderar med varandra desto starkare blir bandet.

Jag är i grunden utbildad arkitekt samt industridesigner både i Stockholm och utomlands men har tidigare undervisat i piano både för vuxna och ungdomar i privat regi.

Under mina 17 år som praktiserande har jag förutom pianopedagog även arbetat som pianist inom restaurang, teater och komponerat eget material.

Hjärtat klappar extra för modern klassiskt där förebilderna bland annat är Ryuichi Sakamoto, Olafur Arnalds, Giovanni Allevi och Ludovico Einaudi.

Filosofi kring min pedagogik är att skräddasy lektionerna till individen utifrån intresse och behov där vi tillsammans arbetar mot ett tydlig mål och tar studentens pianospelet till nästa nivå. Lektionerna ska vara inspirerande, lustfyllda och det långvariga strävan är att skapa en livslång relation till instrumentet och glädjen till musiken.

Linus Fridén

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 mar 2021 - 11 maj 2021
Ti 17:45 - 18:30
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1089142
Pris
1600 kr