Pianospel för barn, 7-8 år (Nybörjare)

Plats Linköping

Välkommen att utforska och lära dig umgås med musik vi skapar i pianospel. Vi har kul i Linköping och inspireras av instrumenten. Samtidigt bekantar vi oss med grundläggande pianoteknik, genom att lyssna, sjunga och spela.

Boka kursen nu

Innehåll

Pianospel är ett lekfullt sätt att lära sig grunderna i musik och inspireras till utforskande. Hos oss får barnen bekanta sig med instrumentet och prova sig fram i mindre grupper. Vårt mål är att barnen ska få känsla för det musikaliska och utveckla en förmåga att ha roligt med musik på ett fritt och lättsamt sätt.

Kursupplägg

Barnen introduceras till de musikaliska grundelementen rytm, melodi och harmoni genom att lyssna, sjunga och spela. Frivilliga hemuppgifter förekommer.
Kursen har uppehåll v. 44 (skollov)

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 7-8 år.

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs.

Material

Instrument finns hos oss. Vi använder elektroniska keyboard för undervisningen.

Kursledare

Sjagane Amiryan

Sjagane Amiryan har gått musikhögskola och är utbildad konsertpianist. Hon har tidigare undervisat på både Mjölby och Motala kulturskola och är sedan många år kursledare hos oss på Folkuniversitetet.

Med sin stora erfarenhet, gedigna utbildning och sitt fantastiska bemötande är Sjagane mycket uppskattad av sina deltagare. Hennes kurser är väldigt populära och bedrivs i mindre grupper, vilket ger dig som deltagare bra möjligheter att utvecklas i ditt spelande.

kvinna vid piano

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
06 sep 2022 - 29 nov 2022
Ti 16:45 - 17:30
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1137951
Pris
1850 kr