Pianospel för vuxna (Fortsättning)

Plats Linköping

Välkommen att lära dig mer inom pianospel. Kursen passar dig som spelat lite piano tidigare. Här har vi kul och inspireras samtidigt som vi bekantar oss vidare med pianoteknik. Kursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Har får du som har grundläggande förkunskaper lära dig mer och inspireras till utforskande. Hos oss får du i liten grupp bekanta dig med instrumentet och prova dig fram. Vårt mål är att skapa förutsättningar för dig att förvärva känsla för det musikaliska och att du ska få utveckla den grundläggande förmågan att ha kul med musik på ett fritt och lättsamt sätt.

Kursupplägg

Vi introduceras till de musikaliska grundelementen rytm, melodi och harmoni genom att lyssna, sjunga och spela. Hemuppgifter förekommer och det är därför en fördel att ha möjlighet att spela hemma mellan tillfällena.
Kursen har uppehåll v. 8 och 15 (skollov).

Målgrupp

Kursen riktar sig till vuxna.

Förkunskap

En termins förkunskap krävs.

Material

Instrument finns hos oss. Vi använder elektroniska keyboard för undervisningen.

Kursledare

Sjagane Amiryan

Sjagane Amiryan har gått musikhögskola och är utbildad konsertpianist. Hon har tidigare undervisat på både Mjölby och Motala kulturskola och är sedan många år kursledare hos oss på Folkuniversitetet.

Med sin stora erfarenhet, gedigna utbildning och sitt fantastiska bemötande är Sjagane mycket uppskattad av sina deltagare. Hennes kurser är väldigt populära och bedrivs i mindre grupper, vilket ger dig som deltagare bra möjligheter att utvecklas i ditt spelande.

kvinna vid piano

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 feb 2022 - 11 maj 2022
On 18:45 - 19:30
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1118267
Pris
1850 kr