Pianospel för barn, 7-8 år (Nybörjare)

Plats Linköping

Välkommen att utforska och lära dig umgås med musik vi skapar i pianospel. Vi har kul i Linköping och inspireras av instrumenten. Samtidigt bekantar vi oss med grundläggande pianoteknik, genom att lyssna, sjunga och spela.

Boka kursen nu

Innehåll

Pianospel är ett lekfullt sätt att lära sig grunderna i musik och inspireras till utforskande Hos oss får barn i mindre grupper bekanta sig med instrumentet och prova sig fram. Vårt mål är att skapa förutsättningar för barnen att förvärva känsla för det musikaliska och att de ska få utveckla den grundläggande förmågan att ha kul med musik på ett fritt och lättsamt sätt.

Kursupplägg

Barnen introduceras till de musikaliska grundelementen rytm, melodi och harmoni genom att lyssna, sjunga och spela. Frivilliga hemuppgifter förekommer.
Kursen har uppehåll v. 8 och 15 (skollov)

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 7-8 år.

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs.

Material

Instrument finns hos oss. Vi använder elektroniska keyboard för undervisningen.

Kursledare

Sjagane Amiryan

Sjagane Amiryan har gått musikhögskola och är utbildad konsertpianist. Hon har tidigare undervisat på både Mjölby och Motala kulturskola och är sedan många år kursledare hos oss på Folkuniversitetet.

Med sin stora erfarenhet, gedigna utbildning och sitt fantastiska bemötande är Sjagane mycket uppskattad av sina deltagare. Hennes kurser är väldigt populära och bedrivs i mindre grupper, vilket ger dig som deltagare bra möjligheter att utvecklas i ditt spelande.

kvinna vid piano

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
07 feb 2022 - 10 maj 2022
Må 17:30 - 18:15
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1118260
Pris
1825 kr