Workshop - Skriv din egen låt

Plats Borås

Musikteori eller musiklära är läran om musikens uppbyggnad.

Boka nu

Har du någonsin drömt om att skapa din egen låt, men känt dig överväldigad av var du ska börja? Nu har du chansen att låta proffsrockartisten Monica Welander guida dig genom en inspirerande och kreativ låtskrivardag!

Låtskrivarworkshopen innehåller tips och övningar i låtskapande - musik och text, och hur man kan få igång sin kreativitet. Deltagarna får inspiration, verktyg och praktisk träning att skriva egna låtar från grunden. Dagen avslutas med deltagarna spelar upp sina låter för varandra.  

Monica Welander - Mer än en Musiker:
Monica Welander, känd som punkrockartisten bakom Monica and The Explosion, har skapat musik som har präglat scenen sedan 2007. Med fem fullängdsalbum och turnéer över hela världen har hon inte bara blivit en etablerad musiker utan också en erfaren låtskrivare. Nu delar hon med sig av sina hemligheter och passion för musikskapande i en unik workshop.

Denna låtskrivardag är det ultimata tillfället att utforska sin kreativitet inom musik och låtskrivning. Oavsett om du är en erfaren musiker eller bara nyfiken på att prova något nytt, kommer Monica att ge dig verktygen du behöver för att skapa din egen musik.

Kursledare

Monica Welander

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Borås

info.boras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
19 okt 2024 - 19 okt 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 19 okt 2024 kl 10:00-14:00
Plats
Alingsåsvägen 6, 50435 BORÅS
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
307654
Pris
1150 kr