Musikskapande i en föränderlig värld

Plats Örebro

För att delta i denna studiecirkel krävs medlemskap i Örebro Senioruniversitet. Första dag för anmälan är onsdagen den 18 december.

Boka kursen nu
Peter Knudsen undervisar bl.a. i jazzpiano, ensemble och improvisation vid Musikhögskolan med särskilt ansvar för Jazz och Rock-inriktningen. Som pianist och arrangör har han medverkat i diverse genreöverskridande projekt och möten, bl.a. utifrån fransk impressionism och skandinavisk nationalromantik i nya jazzarrangemang. Han medverkar även i ett tvärvetenskapligt projekt vid Örebro Universitet, där mötet mellan jazzimprovisation och artificiell intelligens står i fokus.

Jan Sparby undervisar i Songwriting/komposition/arrangering, musikteori, ensembleledning och entreprenörska vid Musikhögskolan Han är inriktningsansvarig för inriktning musikproduktion och songwriting (konstnärligt kandidatprogram) och är projektledare för Musikhögskolans samarbete med Live@Heart. Han har bland annat komponerat kammarmusik och musik för storband.

Vi kommer att prata om musikproduktion idag och i morgon. Det handlar om hur musik skapas idag och hur musikbranschen fungerar. Det blir också en del blickar framåt, med inslag av musik och artificiell intelligens (AI). Vi kommer att bjuda på en spännande blandning av klingande och talade inslag.

För mer information, kontakta Ulf Jorner, 0706-61 66 55 eller ulf.jorner@gmail.com

Kontakta Ulf Jorner

ulf.jorner@gmail.com