Prova på - Musikproduktion i Logic - Distans Live

Plats Distans

Nyfiken på hur vår kurs i musikproduktion i Logic är upplagd och på dess innehåll? Delta på detta prova-på-tillfälle som ges i realtid online. Du får ett smakprov av ordinarie kurs och möjlighet att ställa frågor till kursledaren.

Boka reservplats

Upplägg för prova-på-tillfället

Prova på-tillfället är kostnadsfritt. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är vanligtvis många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi alla reserver i turordning.

Om prova-på-tillfället och förutsättningar för att delta

Det här är ett prova-på-tillfälle som genomförs helt på distans i realtid och vi använda den digitala plattformen Zoom.

Innan prova-på-tillfället skickas en länk för att du ska kunna ansluta till Zoom-mötet. Du deltar från din plats via dator eller surfplatta med webbkamera. Det är viktigt att du har en stadig internetuppkoppling och vi rekommenderar dig även att använda hörlurar för bättre ljudupplevelse.

Du får ett smakprov på hur vår ordinarie Logickurs på distans är upplagd och har möjlighet att ställa dina frågor direkt till vår kursledare.

Om ordinarie distanskurs i Logic:

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på att börja producera musik eller kanske precis har börjat och vill komma igång med grunderna i musikproduktion. Lektionerna genomförs helt på distans i realtid och vi använder den digitala plattformen Zoom. Deltagarantalet är begränsat till max 8 deltagare per kurs.

Vi kommer bland annat gå igenom hur Logic är uppbyggt och hur du på en massa olika sätt kan få ner dina musikaliska idéer och få ihop dem till en färdig låt. Vi varvar praktiska övningar med teoretiska genomgångar under kursen.

Efter avslutad kurs ska du kunna prodcera en enklare låt i logic med hjälp av både midi och ljudinspelning. Du ska ha en översikt i vad du kan göra i Logic och vilka medel du kan använda för att nå dit du vill.

Anmälan och mer information

Klicka på länken nedan för anmälan och mer information om ordinarie kurser under våren. För att boka en plats på prova-på-tillfället klickar du på boka-knappen här på sidan.

Kursledare

Rickard Rådmark

Rickard är musikproducent, låtskrivare och kompositör. Han driver musikförlaget och produktionsstudion Lacaro Studios. Som musiker är hans huvudinstrument piano som han har spelat sedan unga år. När han lär ut piano fokuserar han på gehör, improvisation och spelglädje.

Rickard har studerat musikvetenskap, musikteori, gehör, låtskriveri och musikproduktion på Stockholms universitet, Kulturama och Kungliga Musikhögskolan. Detta har bidragit till en bred kunskap i musik och dess olika aspekter.

Rickard Rådmark

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
17 jan 2022 - 17 jan 2022
Må 18:30 - 19:15
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1122052
Pris
0 kr