Fiol - enskild undervisning eller duo

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i fiol - ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa intensivt på ditt eget musicerande. Är ni två som vill spela tillsammans och ligger på samma nivå kan ni spela som duo.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är 9 år och uppåt och är nybörjare eller har spelat tidigare och vill utveckla en mer personlig spelstil. På denna kurs kan du jobba med de tekniker, låtar och stilar som just du är intresserad av. Vi kräver inga förkunskaper eftersom undervisningen sker helt på din egen nivå. Vi erbjuder både privatlektioner och duo-lektioner.

Målet med kursen definieras av dig själv tillsammans med kursledaren.

Kursupplägg och avgifter

Kursen är upplagd på 10 kurstillfällen.

• Om ni är två stycken som ligger på samma nivå kan ni anmäla er som duo för 45 minuters lektioner, vilket kostar 3500 kronor per person (ej momspliktigt).
  • Enskilda lektioner, s.k. "one to one" lektioner om 30 minuter kostar 4425 kronor exklusive moms, d v s 5530 kronor inklusive moms och 45 minuters lektioner kostar 6600 kronor exklusive moms, d v s 8250 kronor inklusive moms.

Studiematerial och utrustning

Du behöver ha tillgång till egen fiol under lektionerna och att öva på mellan kurstillfällena. Din kursledare tillhandahåller noter från bland annat Violinisten 1-3.

Anmälan görs via kundtjänst 08-7894200.

Fortsättningsmöjligheter

Prata gärna med din kursledare om hur du kan fortsätta utveckla ditt fiolspel.

Lov

Kursen har uppehåll vecka 44.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra. Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs.

Jack Johansson

Jack Johansson är en mångsidig folkmusiker som brinner för att sprida folkmusiken, samspelet och glädjen som finns i att spela fiol.

Han studerar musikerprogrammet med inriktning mot folkmusik vid Kungl. Musikhögskolan. Förutom att studera frilansar Jack med olika konstellationer. Tidigare har han studerat i både Malung och i Hemse på Gotland. Han har även undervisat i både klassisk fiol och i folkmusik. I undervisningen tar Jack hjälp av gehörsdelar från både folkmusiktraditionen och Suzukimetoden samt känslan i kroppen som uppstår när man spelar fiol.

Jack Johansson

Kontakta Kundtjänst i Stockholm