Elgitarr 45 min enskild undervisning, löpande kursstart

Plats Västerås

Individuell undervisning i elgitarr 45 minuter per lektion. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på din musicerande eller för dig som vill utveckla dina kunskaper i din takt.

Kursinnehåll

Om du är nybörjare ges handledning på grundnivå och du lär dig de grundläggande teknikerna, noter och musikteori samt att kunna spela enklare musikstycken i olika stilar efter noter. Om du redan har kunskaper anpassas undervisningen efter din nivå och dina önskemål.

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål – allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång. Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och 45 minuter per lektion. Priset för 45 minuters lektioner är 2900 kr inkl moms.

Anmälan och bokning av undervisning

För att anmäla dig till enskild undervisning så skickar du in en anmälan till info.vasteras@folkuniversitetet.se. Du kommer att få en bekräftelse och förslag på dag och tid för lektion. Du kan också ange det vid din anmälan. Vi har löpande kursstarter under hela terminen.
Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. 

 

Kursledare

Jonas Bodecker har spelat gitarr sen tidig ålder och han har även gått på musikgymnasiet. Jonas har arbetat som professionell gitarrist och ljudtekniker och medverkat på många turnéer runt om i Sverige. I kombination med undervisning på Folkuniversitetet arbetar och driver han en musikstudio där han producerar musik i olika gener.

 

Kursledare

Jonas Bodecker

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
6
Första tillfället
kl -
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
200094
Pris
2900 kr