Elgitarr - enskild undervisning, Västerås

Plats Västerås

Individuell undervisning i elgitarr. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på din musicerande eller för dig som vill utveckla dina kunskaper i din takt.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Om du är nybörjare ges handledning på grundnivå och du lär dig de grundläggande teknikerna, noter och musikteori samt att kunna spela enklare musikstycken i olika stilar efter noter. Om du redan har kunskaper anpassas undervisningen efter din nivå och dina önskemål.

>Kursinnehåll, kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål – allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.
Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 minuter eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 1995 kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 2995 kr inkl moms.
Vid anmälan anger du i meddelandefältet vilket av alternativen du önskar. Efter din anmälan via webben och bokning av kurstid kommer vi skicka en faktura på kursavgiften. Du behöver därför inte förbetala kursen.
Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas.

Kursledare

Jonas Bodecker har spelat gitarr sen tidig ålder och han har även gått på musikgymnasiet. Jonas har arbetat som professionell gitarrist och ljudtekniker och medverkat på många turnéer runt om i Sverige. I kombination med undervisning på Folkuniversitetet arbetar och driver han en musikstudio där han producerar musik i olika gener.

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Kurs-ID
1133981
Pris
1995 kr