Elbas - Intresseanmälan

Plats Umeå

Som instrument har basen alltid en viktig plats - oavsett musikgenre. Oavsett ifall du precis börjat spela bas eller om du har lirat länge och vill komma vidare så kan du göra det hos oss!

En elbas är så mycket mer än fyra strängar som du pluggar in i en förstärkare. Instrumentets funktion är en helt egen vetenskap och tillexempel en bassists roll i ett band är nästan alltid lika mycket ett rytm- som ett kompinstrument. Med en bas kan du upptäcka en rad olika spelstilar och du kan finna ett helt nytt tänkande i ditt musicerande.

Innehåll och nivå

Innehållet bestämmer du tillsammans med din lärare, men överlag jobbar vi alltid med olika speltekniker, ergonomi, instrumentskötsel och musikteori. Du får en bredare förståelse för instrumentets funktion och vill du ta din musikteori på ett djupare plan så kan du och din lärare ha ett musikteoretiskt upplägg (fast med elbasen som utgångspunkt).

Är du en nybörjare kommer vår baslärare handleda dig från start och du får då lära dig dom grundläggande teknikerna. Du kommer också att få lära dig spela enklare musikstycken i olika stilar. Alla dina genomgångar kommer att varvas med övningar och hemuppgifter.

Du kanske redan idag har ett önskemål att få lära dig en särskild låt? Eller du kanske alltid har undrat hur det fungerar med förberedelse inför en konsert? Eller vad innebär egentligen begrepp som slap eller hammer-on?

Kursupplägg

Kursens upplägg baserar sig på 8 lektioner á 30 minuter per tillfälle. Vi kommer köra igång kurser i elbas löpande under terminen eller enligt överenskommelse.

DUO Undervisning

DUO-undervisning innebär att ni spelar två stycken tillsammans med er lärare. Tillsammans får ni vägledning och stöd av er lärare, samtidigt som ni tar inspiration och utvecklas av varandra.
• Enskild undervisning - 8 lektioner, 30 minuter/vecka, 2,995:- (inklusive moms)
• Duo undervisning - 10 lektioner, 45 minuter/vecka, 2,195:-

Observera att du inte kan boka in dig på denna sida.
Är du intresserad av att lämna ditt intresse, kontakta Peter Wester:
peter.wester@folkuniversitetet.se
090-711419

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Peter Wester

peter.wester@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
8
Plats
Nygatan 43, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1069443
Pris
2995 kr