Dragspel, enskild undervisning eller duo

Plats Trollhättan

Det är aldrig försent att lära sig ett nytt instrument! Våra kurser i musik vänder sig till alla åldrar och nivåer. Ta chansen att utveckla din musikaliska talang!

Kursen skräddarsys efter din nivå samt behov och önskemål i form av låtar, genre samt ambitionsnivå - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. Du väljer själv vad du vill fokusera på och kursledaren vägleder dig i detta.

Målgrupp

Våra kurser i musik vänder sig till barn från 7 år, ungdomar och vuxna, nybörjare såväl som erfarna. Undervisningen sker individuellt och utformas efter dina förkunskaper och önskemål.

Kursupplägg och avgifter

Undervisningen pågår i 7 veckor. Vill du efter denna tid lägga till lektionstillfällen meddelar du läraren.

Varje lektion är 45 minuter lång. Om ni är två stycken som ligger på samma nivå kan ni anmäla er som duo. Terminsavgiften för duo-undervisning är 2900 kronor per person (ej momspliktigt).

Terminsavgiften för enskilda lektioner s.k. "one-to-one" kostar 3500 kr inklusive moms.

Kursmaterial

Din kursledare tillhandahåller studiematerial i form av noter eller motsvarande, det kan även vara aktuellt att du behöver köpa in egen kurslitteratur till en kostnad av cirka 200-300 kronor.

För att optimera inlärningen och för att tillgodogöra dig lektionerna på bästa sätt behöver du ha tillgång till eget instrument.

Anmälan

Ring 0520-50 50 60 för att anmäla dig. Om du vill spela tillsammans med någon anmäler ni er samtidigt. Observera att anmälan är bindande. Efter anmälan kommer läraren att kontakta dig för att ni tillsammans skall komma överens om dag och tid för undervisningen.

Kursledare

Sara Lundgren

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
7
Plats
Garvaregatan 15, 46130 Trollhättan
Visa på karta
Studietimmar
7
Kurs-ID
1119163
Pris
3500 kr