Gitarr nybörjare VADSTENA

Plats Vadstena

Ta tag i din dröm och lär dig ett instrument! Det här är en grundkurs för er som vill lära sig spela enkla låtar och kompa sig själv eller andra. Vi spelar gitarr i liten grupp med tre till fem deltagare i Vadstena.

Boka nu

Målgrupp

För dig som är nybörjare och vill lära dig spela gitarr tillsammans med andra.

Mål

Målet är att du ska lära dig spela enkla låtar med ackord och komp samt utveckla din musikaliska förmåga - och ha det roligt.

Kursinnehåll

  • Fingersättning i melodi och ackord
  • De enklaste ackorden
  • Olika komptekniker
  • Enklare melodispel

Arbetsformer

Vi arbetar i små grupper om högst fem deltagare för att kunna garantera god pedagogik och hög kvalitet på kursen. Huvuddelen av tiden läggs på praktisk övning med din gitarr. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter. Det är viktigt att man tränar hemma på de olika momenten som man gått igenom på lektionen.

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Medtag egen gitarr till kursen.

Ledare

Jan Olsson är utbildad på musikhögskolan vid Örebro Universitet, har spelat gitarr sen 8-årsålder och undervisat runt om i länets kulturskolor. Har även en bakgrund med både rockgrupper och gitarrensembler, och haft "Rockskola"med ungdomar både i Hallsberg och i Vadstena.

Kursledare

Jan Olsson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Motala

info.motala@folkuniversitetet.se

Kursperiod
23 feb 2023 - 2 mar 2023
Torsdag
Antal tillfällen
2
Första tillfället
tor 23 feb 2023 kl 20:00-20:45
  • tor 2 mar 2023 kl 18:00 - 18:45
Plats
Storgatan 31, 59230 VADSTENA
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
100093
Pris
1550 kr