Gitarrduo, fortsättning 3

Plats Stockholm

Kursen skräddarsys för dig som vill utvecklas tillsammans med en kurskamrat på samma nivå.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen vänder sig i första hand till dig som är 12-15 år och har tagit gitarrlektioner i akustisk gitarr hos oss under 3-4 terminer.

Kursupplägg

Våra pedagoger skräddarsyr kursen efter er nivå samt behov och önskemål - allt för att ni ska utvecklas så mycket som möjligt. Lektionerna är schemalgda en gång i veckan med uppehåll för ev. helgdagar och skollov. Duo-lektioner är upplagda på 45 minuter per tillfälle.

Innehåll

På den här nivån arbetar vi vidare med slagkomp, plockkomp, fingersättningar och så vidare. Du kommer att lära dig de vanligaste gitarrackorden. Vi kommer att arbeta med rytmer och du lär dig att läsa tabulatur. Gemensamma genomgångar varvas med enskild handledning.

Vi spelar låtar från olika genrer, till exempel pop, rock och visa. Prata gärna med din kursledare om du har speciella önskemål kring olika kursmoment.

Studiematerial och utrustning

Din kursledare tillhandahåller studiematerial i form av noter eller tabulatur. Du behöver ha tillgång till ett eget instrument under varje lektion samt att öva på hemma mellan lektionerna. Observera att du behöver ta med eventuella tillbehör till din elgitarr, förstärkare finns att låna på plats.

Bokning

Du bokar en tid i mån av plats via kundtjänst 08-7894200 (anmälan till kursen är bindande). Det går eventuellt att starta upp kursen tidigare eller senare om du önskar - fråga oss om det är möjligt. Om du vill ta fler lektioner efter att ordinarie kurs är avslutad rekommenderar vi dig att boka så snart som möjligt. Vi lägger ut kurser löpande efter intresse - kontakta oss gärna om du inte hittar någon aktuell kurs eller prata med din kursledare i god tid.

Kursledare

Våra pedagoger är utbildade på musikhögskolorna eller har likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid pedagogisk kunskap och erfarenhet.

Kursledare

Devrim Aydin

Sedan 1998 har Devrim Aydin undervisat i akustisk gitarr, elgitarr, elbas och piano samt musikteori, gehör och notläsning.

Han har även undervisat gitarrelever som ansökt och kommit in på skolor som exempelvis: Eriksdalsskolan, Engelbrektskolan, Fredrika Bremers Gymnasium, Rytmus, Nyköpings folkhögskola, Windmill Lane Recording Studios på Irland.

Devrim skräddarsyr kurserna efter elevens och gruppernas nivå och mål och väljer musikstil och låtar tillsammans med eleverna. Han undervisar både på svenska och engelska.

Devrim har studerat på gitarrlinjen vid Stockholms Musikkonservatorium (SMK) samt gitarrfördjupning på Los Angeles Music Academy (L.A.M.A). Han har turnerat med rockband som leadgitarrist bl.a. i Sverige, USA och i ett flertal europeiska länder. Väl hemma har han spelat i diverse teaterorkestrar, dirigerat musikaler och komponerat barnteatermusik.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
22 sep 2022 - 27 okt 2022
To 16:00 - 16:45
Tillfällen
6
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1146478
Pris
2100 kr