After beach gitarr, sommarkurs v33-35

Plats Stockholm

Brukar du och dina vänner sitta och sjunga tillsammans, har du haft lust att dra några låtar på festen för att höja stämningen? Här får du med några enkla ackord lära dig att spela låtar som passar lika bra på stranden som på festen.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som har spelat lite gitarr innan. Du behöver inte kunna läsa noter.

Kursinnehåll och upplägg

Vi spelar i grupp med upp till 8 deltagare. Du får lära dig grunderna i ackordsspel och att kombinera sång och gitarrspel. Vi anpassar låtval efter gruppens önskemål. Prata gärna med din kursledare om du har speciella önskemål.

Utrustning

Du behöver ha tillgång till egen gitarr under varje lektion. Vilken gitarr som passar för respektive elev är väldigt individuellt. Nylonsträngade gitarrer används oftast mer för klassisk gitarr, men du väljer själv om du vill använda stålsträngad eller nylonsträngad gitarr.

Fortsättningsmöjligheter

Prata med din kursledare om vilken kurs och nivå som passar dig bäst efter avslutad kurs. Vi har flera olika nivåer att välja på där du kan utveckla ditt gitarrspelande och på våra individuella kurser arbetar du med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av.

Kursledare

Devrim Aydin

Sedan 1998 har Devrim Aydin undervisat i akustisk gitarr, elgitarr, elbas och piano samt musikteori, gehör och notläsning.

Han har även undervisat gitarrelever som ansökt och kommit in på skolor som exempelvis: Eriksdalsskolan, Engelbrektskolan, Fredrika Bremers Gymnasium, Rytmus, Nyköpings folkhögskola, Windmill Lane Recording Studios på Irland.

Devrim skräddarsyr kurserna efter elevens och gruppernas nivå och mål och väljer musikstil och låtar tillsammans med eleverna. Han undervisar både på svenska och engelska.

Devrim har studerat på gitarrlinjen vid Stockholms Musikkonservatorium (SMK) samt gitarrfördjupning på Los Angeles Music Academy (L.A.M.A). Han har turnerat med rockband som leadgitarrist bl.a. i Sverige, USA och i ett flertal europeiska länder. Väl hemma har han spelat i diverse teaterorkestrar, dirigerat musikaler och komponerat barnteatermusik.

Bild saknas.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
15 aug 2022 - 31 aug 2022
Må 19:30 - 21:00
On 19:30 - 21:00
Tillfällen
6
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1136522
Pris
1500 kr