Gitarrgrupp, fortsättning 1 - sommarkurs v22-24

Plats Stockholm

Våra fortsättningskurser i gitarr passar dig som vill fortsätta att utveckla ditt gitarrspel. På våra gitarrkurser spelar vi i grupp där deltagarantalet är upp till 8 per grupp. Ensemblespel varvas med individuell handledning.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 16 år och uppåt och som har gått vår nybörjarkurs eller har motsvarande kunskaper. Du kan de vanligaste gitarrackorden G, C, Em, D, A och har provat lite olika komp.

Mål

  • Utveckla din musikaliska förmåga.
  • Att lära dig olika tekniker.
  • Att kunna spela bruksgitarr, mer avancerade låtar med alternativa ackord, barré ackord och komp.

Innehåll

På fortsättningsnivån fördjupar vi oss i tekniken, koordinationen, rytmiken och de vanligaste ackorden. Du får lära dig alternativa ackord, barré ackord, plockkomp och rytmer. Du får också prova lite mer avancerade slagkomp, mer avancerad tabulatur samt spela lite enklare skalor. På våra gitarrkurser spelar vi i grupp där deltagarantalet är max 6-8 personer. Ensemblespel varvas med individuell handledning.

På samtliga nivåer spelar vi låtar från olika genrer, till exempel pop, rock och visa. Prata gärna med din kursledare om du har speciella önskemål kring olika kursmoment.

Instrument och studiematerial

Du behöver ha tillgång till egen gitarr under varje lektion samt att öva på mellan kurstillfällena. Din kursledare tillhandahåller studiematerial i form av t.ex. noter och tabulatur.

Fortsättningsmöjligheter

Alla våra gitarrkurser erbjuder fortsättningsnivåer där du kan arbeta vidare med att utveckla ditt gitarrspelande. För dig som vill utveckla ditt gitarrspelande mer personligt så finns det individuella kurser där vi arbetar med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av. För dig som också gillar att sjunga finns det kurser i både gitarr och sång.

Lov

Kursen har uppehåll 6 juni.

Kursledare

Devrim Aydin

Sedan 1998 har Devrim Aydin undervisat i akustisk gitarr, elgitarr, elbas och piano samt musikteori, gehör och notläsning.

Han har även undervisat gitarrelever som ansökt och kommit in på skolor som exempelvis: Eriksdalsskolan, Engelbrektskolan, Fredrika Bremers Gymnasium, Rytmus, Nyköpings folkhögskola, Windmill Lane Recording Studios på Irland.

Devrim skräddarsyr kurserna efter elevens och gruppernas nivå och mål och väljer musikstil och låtar tillsammans med eleverna. Han undervisar både på svenska och engelska.

Devrim har studerat på gitarrlinjen vid Stockholms Musikkonservatorium (SMK) samt gitarrfördjupning på Los Angeles Music Academy (L.A.M.A). Han har turnerat med rockband som leadgitarrist bl.a. i Sverige, USA och i ett flertal europeiska länder. Väl hemma har han spelat i diverse teaterorkestrar, dirigerat musikaler och komponerat barnteatermusik.

Bild saknas.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
30 maj 2022 - 15 jun 2022
Må 17:45 - 19:15
On 17:45 - 19:15
Tillfällen
5
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1136455
Pris
1250 kr