Individuell undervisning Gitarr

Plats Södertälje

Individuell undervisning i gitarr. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin. Utöver detta finns individuell undervisning i elgitarr, elbas, piano och sång.

Boka kursen nu

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl moms, upplagda på 6 gånger. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas.För barn 5-10 år erbjuder vi även 20 minuters lektioner för 2475 kr inkl moms, upplagda på 10 gånger. Delbetalning/avbetalning är möjlig för dig som deltagare. Detta väljer ni aktivt i samband med att betallänken skickas ut till er.

Anmälan

Anmälan görs till kundtjänst på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Inför våren 2022 kommer du att kunna boka individuell undervisning på måndagara, tisdagar och onsdagar. För mer info om tider maila anisa.pasic@folkuniversitetet.se Observera att anmälan är bindande, när bokning har skett.

Kursledare

Demian Andersen

Har du frågor?

Kontakta Anisa Pasic

anisa.pasic@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Kurs-ID
43703
Pris
2475 kr